Прес анонс відкриття клініки Медичної Зірки у Львові

09.05.2022

10 травня 2022 року о 12:00 в м. Львів (вул. Замарстинівська 112) відбудеться відкриття відділення мережі клінік мережі «Медична Зірка».

На зустрічі будуть присутні лікарі, директор мережі, представники міжнародних організацій, Львівської міської ради та тимчасово переселені родини з різних куточків країни.

Приватна мережа клінік «Медична Зірка» включає відділення у Києві, Чернігові, Рожищі, Ратному, Харкові та Львові. 

Клініки, що знаходяться у зоні бойових дій весь час надавали медичну допомогу онлайн та офлайн. У Чернігові та Харкові повністю відновлена робота відділень.

Головна ціль відкриття першого представництва у Львові — надання безоплатної медичної допомоги тимчасово переміщеним особам і жителям міста, а також забезпечення роботою лікарів-переселенців. З нашими лікарями можна швидко підписати декларацію та продовжувати отримувати якісні медичні послуги. Наприклад, безоплатні консультації, аналізи, електрокардіографія тощо.

У Львівській «Медичній Зірці» працюватиме 7 лікарів, які зможуть надавати безоплатну допомогу понад 16000 людей. Можна отримати консультації сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів та лікарів УЗД.

Ми підтримуємо тих, хто зараз вимушено покинув свої домівки, безоплатно надаючи допомогу. Ми щиро вітаємо у проєкт лікарів з різних куточків України та створюємо робочі місця.

Важливо, що всі лікарі нашої мережі надають також безоплатні консультації телефоном. Національна служба здоров’я України виділяє кошти на забезпечення сімейною медициною кожного українця. Пацієнти можуть звертатись до свого лікаря за потреби: огляд, направлення, лікування. І все це без прив’язки до місця реєстрації, без черг та безоплатно.

Детальніше про цінності компанії, принципи роботи можна буде дізнатися на офіційному відкритті 10 травня.

Медична Зірка — клініка твого лікаря.

PR Надія Кравченко  [email protected],  тел. +38 063 577 88 09